GEA College – Fakulteta za podjetništvo sklenila partnerstvo z University of New York in Prague

GEA College – Fakulteta za podjetništvo sklenila partnerstvo z University of New York in Prague, ugledno in največjo poslovno šolo, ki poučuje v angleškem jeziku na Češkem. Podpisali so namreč pogodbo o sodelovanju in izvajanju MBA programa. Prepričani so, da partnerstvo v slovenskem izobraževalnem prostoru pomeni korak naprej, saj bosta moči združili dve poslovni šoli z namenom izobraževanja in opolnomočenja bodočih voditeljev.

Študij bo v večini potekal v Ljubljani, nekaj predavanj pa se bo preselilo tudi v Prago. Predvsem v praktično znanje usmerjen študijski program bodo vodili tuji predavatelji z bogatimi akademskimi in podjetniškimi izkušnjami, ki bodo skrbeli za pretok podjetniških in voditeljskih izkušenj ter znanja. Študij MBA programa na GEA College je primeren predvsem za srednje managerje, neodvisne svetovalce in skrbnike ključnih strank s tremi do petimi leti delovnih izkušenj.

Prijave v program bodo odprte od letošnjega oktobra dalje, prva generacija MBA udeležencev pa se bo novi izkušnji naproti podala oktobra prihodnje leto. Osemnajst mesečni študij bo potekal med vikendi, zaključil pa se bo z zaključnim projektom pod vodstvom mentorja.

Vir: gea-college.si