GEA College ве поканува на бизнис семинар „Како да се организира топ настан во компанијата?“

Во среда на 13-ти ноември 2019 година, во 15:00 часот на GEA College (Љубљана, Дунавска цеста, 156) ќе се одржи бизнис семинар на темата: „Како да се организира топ настан во компанијата?“. Предавач – Ника Мочник, директор на компанијата Eventnika d.o.o. и претприемач, таа организира обуки за јавни настапи и образовни курсеви за компаниите, групи и приватни лица.

Во текот на бизнис семинарот Ника Мочник ќе објасни за основните елементи на организацијата на топ настани, ќе одговори на клучните прашања, а исто така ќе ги сподели тајните за успешното планирање и квалитетно одржување на настанот со учество на целната група и извршување на поставената задача.

Регистрацијата за учество на семинарот е отворена до вторник, 12-ти ноември 2019 година.

Извор: gea-college.si