Growth Hacking: podjetniška delavnica

V sredo, 8. maja 2019, ob 15.00 se bo na GEA College (Ljubljana, Dunajska cesta 156) odvila podjetniška delavnica Growth Hacking.

Growth hacking oz. growth trženje je proces hitrega eksperimentiranja in razvoja produkta skozi različne trženjsko-prodajne poti in segmente v namen uspešnega doseganja rasti podjetja. Growth ekipe so že desetletje prisotne v vodilnih tehnoloških podjetjih kot so Facebook, LinkedIn, Uber, Airbnb in Tesla.

Zaradi hitro spreminjajočih se potrošniških navad, tehnologij in trendov ter omejenega poznavanja različnih tržnih segmentov, je veliko bolj smiselno na vprašanje, kako doseči rast, »odgovarjati« z eksperimenti kakor letno načrtovanje kampanj, kar omogoča diverzificiranje tveganj. Delavnica je namenjena podjetnikom in sodelavcem v trženju.

Cilji:

  1. Razumeti področje growth hackinga kot, ga je definiral Sean Ellis – eden najbolj pogosto citiranih tržnikov na svetu,
  2. Dobiti vpogled v praktične primere različnih tipov podjetij (evropski primeri, izvedeni s strani slovenskih strokovnjakov), ki so proces in taktike growth hackinga uspešno uporabili za svojo poslovno rast,
  3. Razviti vsaj 30 (ponavadi jih udeleženci razvijejo okoli 50) idej za eksperimente v različnih fazah prodajnega lijaka vašega podjetja.

Predavatelj – Maja Voje, diplomantka Said Business School, Univerze Oxford, Wirtschaftsuniversität na Dunaju in Inštituta za mednarodno trgovanje v Šanghaju.

Prijave sprejemajo do 7. maja 2019.

Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2018-19« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za želeno gospodarsko rast.

Vir: gea-college.si