Им го честитаме Велигден на сите православни верници!

Тимот на компанијата 2ТМ од се срце им го честита Велигден на сите православни верници. Христос Воскресна!

Photo: @natieeitan

Нека овој убав празник го исполни вашето срце со топлина и љубов.

Ви посакуваме мир, благосостојба и позитивна мисла!

Христос Воскресна!