Izjava profesorja dr. Pavla Kristiana, namestnika dekana Medicinske fakultete Univerze v Košicah na Slovaškem – partnerska ustanova 2TM

Podjetje 2TM je stopilo v stik s partnersko Medicinsko fakulteto Univerze v Košicah na Slovaškem, da nam povedo, kako so se prilagodili novi situaciji in kakšna so njihova pričakovanja za prihodnje študijsko leto, ki se začenja oktobra 2020.

Photo: Facultyof medicine

Izjavo profesorja dr. Pavla Kristiana, namestnika dekana za študijski program splošne medicine v angleškem jeziku na Medicinski fakulteti v Košicah na Slovaškem, navajamo v celoti:

Verjamemo, da se bodo predavanja in izpitna obdobja v prihodnjem študijskem letu 2020/21 začela in nadaljevala normalno. Mi delamo vse za to, da se pripravimo na začetek naslednjega semestra, začenjši z zaključkom tega študijskega leta s pomočjo študija na daljavo ter nadaljevanjem sprejemnega postopka za slovaške in tuje kandidate. Naš cilj je zagotoviti delovanje fakultete po maksimalnih zmožnostih in zavedamo se, da je v tej krizni situaciji glavna prioriteta usposabljanje bodočih doktorjev medicine,“ pojasnjuje slovaški univerzitetni profesor PavolKristian.