Izpitni center Adobe Certified Associates na Academii

Višja strokovna šola Academia Maribor je postala ekskluzivni izpitni center Pearson Certiport Adobe Certified Associates – edini v državi.

Šola bo za posameznike in skupine organizirala certificirane klasične in spletne seminarje in izpite za pridobitev certifikata ACA. Delovni jezik – angleščina. Za zaključene skupine organizirajo intenzivne klasične seminarje v obsegu 50 študijskih ur za posamezni ACA izpit. Academia v sodelovanju z LinkedIn Learning izvaja tudi spletne seminarje za posamezni ACA izpit. Vsi udeleženci (klasični seminarji in spletni seminarji) imajo možnost priprave na ACA izpit z opravljanjem poskusnega izpita.

Z ustrezno kombinacijo treh ACA certifikatov si kandidat lahko pridobi tudi naziv Adobe Certified Associate Specialist – Video, Visual Design ali Web Design. Pridobitev naziva ACA Specialist je odlična priložnost za potrjevanje poznavanja večih programov Adobe.

Certificiranje je brezplačno za študente in diplomante VSŠ Academia Maribor. Študentom in diplomantom programa Medijska produkcija Academia od marca 2019 omogoča  brezplačno opravljanje 3 certificiranih Adobe izpitov za dodatno potrjevanje poznavanja programske opreme Adobe v vrednosti 290,00 EUR v okviru že plačane šolnine.

Naj omenimo, da je Višja strokovna šola Academia Maribor edina institucija iz Slovenije, članica koalicije Evropske Komisije za digitalne spretnosti in digitalna delovna mesta.

Več o tem

Viri: academia.si, academia.si