Karierni sejem Moje delo

7. novembra 2019 bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal karierni sejem Moje delo. Predstavilo se bo približno sto podjetij, obiskovalci pa bodo lahko prisluhnili različnim predavanjem, ki bodo povezana s kariernimi odločitvami, obenem se bodo lahko ustavili na kateri od kariernih točk in dobili podrobnejše informacije o možnostih zaposlovanja, izobraževanja in razvoju kariere. Vstop je prost.

Med razstavljavci bo tudi zavod za zaposlovanje. Njegovi svetovalci bodo ponujali svetovanje o kariernem razvoju in podajali uporabne nasvete pri iskanju zaposlitve. Zainteresiranim bodo pregledali življenjepis in podali morebitne predloge za izboljšavo.

Na sejmu bo tudi priložnost za pogovor o možnostih zaposlovanja v Evropi s svetovalci EURES iz Avstrije, Češke, Danske, Francije, Hrvaške, Nemčije in Slovaške.

V okviru svojega programa zavod za zaposlovanje izpostavlja dve predavanji: od 10.30 do 11.15 predavanje o zaposlitvenih priložnostih v Avstriji in od 14.30 do 15.15 predavanje o zaposlitvenih priložnostih v Nemčiji.

Vir: dnevnik.si