Кога ќе биде затворен продолжениот пријавен рок?

Изминатата недела нѐ контактираа голем број на идни студенти и родители да прашаат дали е сѐ уште отворен продолжениот пријавен рок и до кој датум може да се поднесуваат пријавите за упис на факултет.