Kulturni abonmaji za študente v letu 2020/2021

Veliko kulturnih ustanov v Sloveniji ponuja obiskovalcem abonmaje, s katerimi vnaprej zakupijo različne predstave in koncerte, njihova skupna cena pa je tako veliko cenejša. Študenti imajo pri tem še posebne ugodnosti in si lahko kvalitetne kulturne prireditve ogledajo pa izredno nizkih cenah.

Photo: Udeležba na naročniških prireditvah je cenejša/Unsplash

Slovenska filharmonija: abonma je primeren za vse, ki radi uživate ob klasični glasbi slovenkih in drugih mednarodnih umetnikov. Abonmaje lahko vpišete vse do konca septembra. Več informacij na povezavi.

SNG Maribor: Abonmaji pa niso na voljo le tistim, ki stanujejo v Ljubljani. Vsi, ki študirate v bližini Maribora, se lahko odločite za obisk gledališča v SNG Drami Maribor, kjer si boste v sklopu abonmaja lahko ogledali kar 5 predstav. Več informacij lahko dobite tu.

MGL: Mestno gledališče ljubljansko je eno najbolj priljubljenih gledališč pri študentih in je prešnje leto vpisalo skupaj kar 2300 študentov. Letošnji abonma se imenuje Zamujene priložnosti in vsebuje 10 predstav, med katerimi se znajdejo tako drame kot komedije. Več informacij lahko dobite na tej povezavi.

Kolosej: Za vse ljubitelje dobrega filma je na voljo tudi kino abonma. Za ceno 30€ si boste lahko ogledali kar 7 različnih filmov, pri čimer si boste lahko tri izbrali kar sami. Več informacij je na voljo tu.

SNG Drama Ljubljana: Ljubitelji opere, baleta in gledališča lahko izbirajo med dvema različnima abonmajema, vsak izmed njih pa jim ponuja po 5 predstav. Več informacij si lahko preberete tukaj.

Špas teater: Za vse tiste, ki bi se radi dobro nasmejali, so na voljo abonmajske vstopnice za Špas teater, gledališče polno smeha. Komedije in stand-up predstave vas bodo zagotovo nasmejali do solz. Ne zamudite prijave in si več preberite tukaj.

Gledališča Koper: Študenti v Kopru lahko obiščete izredno priznano gledališče Koper, kjer si lahko v sklopu abonmaja ogledate kar sedem predstav, pri čimer boste za vse skupaj odšeli dobrih 60€. Če vas zanima, si lahko več preberete na tej povezavi.