Možnost financiranja start-upov: delavnica

V torek, 21. maja 2019, se bo ob 9.00 v GEA College (Ljubljana, Dunajska cesta, 156), odvila delavnica o možnostih financiranja start-upov.

Delavnica se bo dotaknila enega glavnih vprašanj, s katerim se prej ali slej sreča vsak potencialni in tudi izkušeni podjetnik. To je vprašanje financiranja razvoja in rasti svojega podjetja, financiranja novih podjetniških idej ali pa financiranje vstopa na nove/globalne trge.

Odgovore bodo poiskali skupaj z Alešem Pevcem, strokovnjakom Tehnološkega parka Ljubljana, ustanoviteljem 5 podjetij in vodjem projekta Mladi podjetniki, s katerim so pomagali preko 300 podjetnikom na poti realiziranja njihove poslovne ideje.

Na delavnici se bodo osredotočili na sledeče tematike:

  1. Kam po finance, če imamo dobro idejo oz. odpiramo podjetje
  2. Pregled možnosti za pridobitev finančne podpore preko slovenskega podpornega podjetniškega ekosistema
  3. Prednosti in razlike pridobivanja finance preko: investitorjev, razpisov za startupe, bančnih kreditov, crowdfundinga
  4. Kako narediti pravilno oceno finančnega vložka in predvideti ustrezen dobiček
  5. Priprava pitcha za investitorje

Prijave sprejemajo do 20. maja 2019.

Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2018-19« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za želeno gospodarsko rast.

Vir: gea-college.si