На GEA College се одржа бизнис тренинг One Day MBA

Во среда, на 26-ти февруари 2020 година, на GEA College (Љубљана, Дунавска цеста, 156) се одржа настанот One Day MBA.

Предавач на овој тренинг беше корпоративниот тренер Сотирис Карагианис. Учесниците на тренингот на еден ден имаа можност да бидат студенти по бизнис администрирање и да ги дознаат тајните на трансформативното лидерство.

Извор: facebook.com