На колеџот В2 во Љубљана, ќе се одржи бесплатен вебинар за работа со ТОП-апликациите на Office 365

На 10-ти октомври 2019 година во 15:00 часот на колеџот В2 во Љубљана, ќе се одржи бесплатен семинар на темата „Ајде да ја оптимизираме работата со ТОП-апликациите Office 365“. Настанот ќе биде организиран во соработка со компаниите Als и Microsoft Slovenija. Според мислењето на организаторите, вистинскиот избор на инструментите за работа ќе овозможи значајно нејзино поедноставување, а во исто време ќе се зголеми ефикасноста.  

Професор на вебинарот ќе биде Рок Годец, специјалист за работа со Windows, Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Visio, Project, FrontPage, Exchange, Office 365, Dreamweaver, SQL, MySQL, HTML, CSS, PHP, ASP.NET, VB, VBA, C#. Во текот на вебинарот на учесниците ќе им биде претставена информација за инструментите на Office 365 и технологиите Exchange Online, Skype for Business, OneDrive in SharePoint Online, Teams, Forms, Planner, Sway, Bookings.

Регистрацијата за учество на вебинарот ќе биде отворена до 09-ти октомври 2019 година.

Извори: b2.eu, b2.eu