Na sejmu “Agrorus” podjetje 2TM predstavilo programe za usposabljanje strokovnjakov iz področja kmetijstva

V preteklem tednu je v Sankt Peterburgu potekal 26. sejem kmetijske industrije »Agrorus«. Predstavniki podjetja 2TM so se dogodka udeležili z namenom, da vzpostavijo stike z zaposlenimi v kmetijski industriji in se podrobneje seznanijo z njihovim področjem dela. Poleg tega so predstavniki podjetja 2TM na sejmu predstavili programe strokovnega izbraževanja, ki podjetjem v kmetijski industriji lahko pomagajo pri povečanju dobička s pomočjo povečanja obsega proizvodnje, skladiščenja, predelave in trženja kmetijskih proizvodov.

Obseg poslovnega dela sejma je bil v tem letu povečan. Od 22. do 25. avgusta so se v kongresnem centru »Ekspoforum« (paviljon F) tako odvile številne koference (»Pomanjkanje kadra na kmetijskem področju«, »Perspektive razvoja inteligentnih sistemov upravljanja na lokacijah kmetijske industrije«), okrogle mize (»Turizem v kmetijstvu – včeraj, danes, jutri«), seminarji in plenarno zasedanje, na katerem je bilo obravnavano vprašanje izbire poklica in samouresničevanja mladih na podeželju.

Kot pravijo organizatorji sejma, »Agrorus« ni zgolj sejem, temveč predstavlja tudi priložnost za sprejem pomembnih odločitev in aktualne razprave.

V okviru sejma so se odvili tudi tematki dnevi – Dan vrtnarjenja, Dan nacionalnih umetniških obrti in Dan Sankt Peterburga in okolice.

Vir: agrorus.expoforum.ru