Најголемиот бесплатен словенечки интернет портал за вработување www.zaposlitve.org

Овој интернет портал е бесплатен, како за барателите на работа, кои тука можат да ги внесуваат и своите биографии, така и за работодавачите. Него може да го користат и учениците и студентите кои се во потрага по можности за практично усовршување.

Photo: Бесплатен словенечки интернет портал за вработување/pixabay/janeb13

Порталот е спонзориран од повеќе од 600 фирми во Словенија и постанува водечки портал за вработување. Секој ден имаат по најмалку 50 огласи повеќе. Со над 24.000 следачи на Фејсбук, важи и за една од најголемите словенечки Фејсбук групи.

Извор: fgpa.um.si