Naše aktivnosti

Podjetje 2TM bo tudi v letu 2018 sodelovalo na izobraževalnih sejmih, predvsem v državah bivše Jugoslavije ter v Rusiji in Ukrajini. Izvajali bomo tudi seminarje in prezentacije za dijake zadnjih letnikov srednjih šol. Tako na sejmih kot prezentacijah promoviramo slovenske izobraževalne ustanove, zainteresiranim pojasnimo prednosti študija v Sloveniji, pomagamo pri izboru študijskih programov in izobraževalnih ustanov.

Photo & Graphics: © 2TM d.o.o.

Poleg tega je 2TM zelo dejavna na družabnih omrežjih. Redno objavljamo novice, in zanimivosti na facebooku, naši spletni strani, spletnih straneh poslovnih partnerjev ter spletnih straneh, ki so namenjene študiju v tujini (Infostud, Studomat, fakulteti.mk in podobno). Objavljamo v štirih jezikih: ruščini, ukrajinščini, srbščini in angleščini.

Naša ciljna skupina so dijaki zadnjih letnikov srednjih šol, študenti, ki se želijo prepisati na slovenske izobraževalne ustanove in študenti, ki želijo v Sloveniji nadaljevati študij – bodisi magisterij ali doktorat.

Vse naše aktivnosti so usmerjene v uresničitev našega poslanstva – pomagamo jim uresničiti zastavljene cilje!

Koledar načrtovanih dogodkov

»Moskovski dan profesionalne orientacije in kariere«, Moskva Rusija, 29.9.2018

Največji letni karierni forum ruske prestolnice. Na enem mestu se zbere več deset tisoč dijakov in študentov z namenom, da bi si izbrali poklic ter najustreznejši študijski program in karierne predloge.

Sejem »Obzorja izobraževanja«, St. Peterburg, Rusija, oktober 2018

Vsakoletni sejem izobraževanja, kjer se posvečajo iskanju odgovorov na vprašanja o izboru izobraževalne ustanove in profesije za prihodnost. Na dogodku sodelujejo razstavljalci izobraževalnih institucij  Sankt-Peterburga in celotne Leningrajske oblasti. V programu sejma so tematski seminarji, vaje in treningi, testiranja za tuje jezike in za izbiro poklica, igre za šolarje.

»Sejem štipendij in visokošolskega izobraževanja«, Reka Hrvaška, 18.10.2018

Sejem štipendij in visokošolskega izobraževanja, ki ga organizira Zavod za razvoj izobraževanja, je edinstven dogodek, na katerem se predstavljajo študijski programi, štipendije in širša ponudba izobraževanja, ki je na voljo hrvaškim državljanom za visoko šolstvo na Hrvaškem in v tujini.

Sejem je namenjen vsem, ki se zanimajo za štipendije in druge oblike finančne podpore, še posebej za dijake, ki se pripravljajo na študij, študentom na vseh stopnjah študija in mladim strokovnjakom, ki jih zanima doseganje izobraževalnih ciljev doma in v tujini.

Svoje štipendijske programe in izobraževalno ponudbo bodo predstavile hrvaške in tuje  visokošolske ustanove, državne institucije, veleposlaništva, tuji kulturni centri, podjetja, ustanove in neprofitne organizacije. Na ta način sejem postane kraj, kjer lahko obiskovalci dobijo vse informacije in storitve, potrebne za uspešno prijavo v izobraževalne programe programe štipendiranja doma in v tujini.

»Sejem izobraževanja in učil«, 24.- 28- 10. 2018: Beograd, Srbija

Že drugo leto zapored se bomo udeležili beograjskega sejma »Sejem izobraževanja in učil«, ki bo potekal konec oktobra 2018. Z rezultati udeležbe na sejmu v letu 2017 smo bili zadovoljni, zato smo se odločili za ponoven nastop. Geslo sejma je »Izobražena Srbija, uspešna Srbija«, na njem pa promovirajo učenje kot doživljenski proces in posledično je tudi sejemska ponudba zelo obsežna. Temu primeren je tudi obisk – kar 90.000 obiskovalcev v petih dneh.

Sejem »Izobraževanje na območju Slobožanščine in študij v tujini«, Harkov Ukrajina, 8-10 november 2018

Na vsakoletnem sejmu izobraževanja, ki traja nekaj dni, se lahko obiskovalci seznanijo z  izobraževalnimi ustanovami in podjetji, ki se ukvarjajo z izobraževanjem v tujini.

Sejem Smotra Sveučilišta, Zagreb Hrvaška, 22.-24.11.2018

“V času Smotre Sveučilišta v Zagrebu želimo bodočim študentom pomagati pri eni izmed najpomembnejših življenjskih odločitev – izbiri študija, ki najbolje ustreza njihovim željam in interesom ter bo na nek način določila njihovo poklicno in življenjsko pot,« je zapisal organizator sejma na svoji spletni strani.

Sejem »Izobraževanje in kariera«, 24-25.11.2018: Moskva, Rusija

Sejmi »Izobraževaje in kariera« potekajo v organizaciji Ministrstva za šolstvo in so vedno organizirani na izjemno visokem nivoju. Razstavljalci so tako iz Rusije kot tujine, število obiskovalcev je vedno visoko. 2TM se redno udeležuje spomladanskega in jesenskega sejma tako v Moskvi kot St. Peterburgu.

Sejem »Izobraževanje in kariera«, november 2018: Sankt Peterburg, Rusija

Sejmi »Izobraževaje in kariera« potekajo v organizaciji Ministrstva za šolstvo in so vedno organizirani na izjemno visokem nivoju. Razstavljalci so tako iz Rusije kot tujine, število obiskovalcev je vedno visoko. 2TM se redno udeležuje spomladanskega in jesenskega sejma tako v Moskvi kot St. Peterburgu.

Poročila o preteklih dogodkih

»Izobraževanje in kariera«, 23. – 24. 3. 2018: Sankt Peterburg, Rusija.

Sejma se je udeležilo več kot 200 različnih organizacij, na njem so se med drugim predstavile vse vodilne fakultete iz Sankt Peterburga, strokovne šole, izobraževalne ustanove, ki se ukvarjajo z dodatnim izobraževanjem ter izobraževalne agencije. Sodelavci podjetja 2TM so obiskovalcem posredovali podrobne informacije o možnostih pridobitve izobrazbe v Sloveniji in o različnih študijskih programih na slovenskih fakultetah ter drugih izobraževalnih ustanovah.

Več…

»Sejem izobraževanja«, 23. 3. 2018: Požarevac, Srbija.

Podjetje 2TM se je udeležilo izobraževalnega sejma »Sejem izobraževanja«, ki se je odvijal v srbskem mestu Požarevac. Predstavniki podjetja 2TM so obiskovalcem predstavili možnosti pridobitve izobrazbe v Sloveniji in posredovali informacije o različnih študijskih programih na slovenskih fakultetah ter drugih izobraževalnih ustanovah.

Več…

2TM je uspešno zaključil svojo udeležbo na sejmu PUTOKAZI

Mednarodni izobraževalni sejem v Novem Sadu (Srbija) predstavlja mejnik za dijake višjih letnikov, na katerem lahko prejmejo pomoč pri izbiri svojega prihodnjega poklica.

Več…

»MITT« 13. 3. - 15. 3. 2018: Moskva, Rusija

V kongresnem centru »Ekspocenter« je potekal 25. Mednarodni sejem turizma MITT 2018. Gre za največji in edinstven B2B dogodek, ki vsako leto privabi največje število predstavnikov turistične industrije iz celotnega sveta.

Preberite več novic od 15. 3. 2018 do 17. 3. 2018

»Izobraževanje in kariera«, 5. 3. – 6. 3. 2018: Moskva, Rusija.

»Izobraževanje in kariera« je platforma, na kateri se že sedeminštiridesetič po vrsti zbirajo predstavniki vodilnih ruskih fakultet in srednjih strokovnih šol, izobraževalnih ustanov iz drugih držav, izobraževalnih agencij in centrov za dodatno izpopolnjevanje ter potencialni delodajalci.

Več…

Obzorja izobraževanja. Sankt Petersburg, Rusija 1. 3. 2018

Podjetje 2TM je bilo edino, ki je na sejmu predstavljalo možnost izobraževanja v Evropi in posledično izzvalo veliko zanimanje. Nekateri udeleženci sejma so za Slovenijo slišali prvič, drugi pa so državo že poznali in so jih zanimale predvsem podrobnosti o vpisu in študentskem življenju.

Več…

Podjetje 2TM se je udeležilo sejma »Moskovski dan poklicne orientacije in kariere«

Sejem »Moskovski dan poklicne orientacije in kariere« je privabil več tisoč obiskovalcev. Odvijal se je v Paviljonu št. 57, ki se razprostira na več kot 28 000 m2. Stojnica podjetja 2TM se je nahajala v 1. nadstropju in sicer v predelu, namenjenem izobraževanju v tujini. Naše svetovanje je bilo večinoma osredotočeno na postopek prijave na slovenske izobraževalne ustanove, ki se je pričel v začetku februarja in bo potekal vse do konca meseca marca.

Več…

2ТМ je dijakom v Bosni in Hercegovini predstavil možnosti izobraževanja v Sloveniji

Že tradicionalno se v Sloveniji izobražuje veliko dijakov in študentov iz Bosne in Herzegovine, njihovo številno iz leta v leto vztrajno raste. Za študij v Sloveniji se odločajo zaradi tega, ker Slovenija spada v schengensko območje in je članica Evropske unije.

Več…

Seminar v organizaciji podjetja 2TM v Dnepru

V mestu Dnepr smo izvedli seminar z naslovom »Višje in srednje strokovno izobraževanje v Sloveniji. Posebnosti pri postopku prijave«. Na seminarju smo obravnavali začetek postopka prijave na slovenske izobraževalne ustanove.

Več…

Nа seji Odbora za izobraževanje je 2TM predstavil poklicno usmerjanje v Sloveniji

Vodja peterburške pisarne podjetja 2TM Ksenia Balasheva je predstavila sistem poklicne orientacije v Sloveniji. Dogodka sta se udeležila tudi prvi namestnik predsednika komiteja za izobraževanje v Peterburgu Jurij Soljanikov in vodja oddleka za strokovno izobraževanje Vladislav Frolov.

Več…

Seminar v organizaciji podjetja 2TM v Harkovu

V začetku meseca februarja smo v ukrajinskem Harkovu organizirali seminar z naslovom  »Višje in srednje strokovno izobraževanje v Sloveniji. Posebnosti pri postopku prijave«. Na seminarju smo obravnavali začetek postopka prijave na slovenske izobraževalne ustanove.

Več…

Seminar v organizaciji podjetja 2ТМ v Petrozavodsku

Seminar podjetja 2TM v Petrozavodsku, ki je potekal v sodelovanju z jezikovno šolo »Iniciativa«, je dijakom in njihovim staršem ponudil priložnost, da se vnaprej seznanijo s kakovostnim evropskim izobraževanjem.

Več…

Pišite nam!Politika zaščite osebnih podatkov

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

х
Dobi nasvet

x
Pošljite povezavo do e-pošte


x

STOPITE V STIK Z NAMI

in prejmite brezplačno posvetovanje s strokovnjakomPolitika zaščite osebnih podatkov

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

X
Pridobite brezplačno posvetovanje

Pišite nam!Politika zaščite osebnih podatkov

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

х