Natečaj za logotip

COMPETE Center objavlja natečaj za logotip, ki bo predstavljal projekt COMPETE. Pobudnik natečaja, ki je tudi izvajalec projekta COMPETE, natečaj uporabi za iskanje idejne rešitve za izboljšanje podobe projekta, in sicer logotipa.

Izbrani logotip bo projekt predstavljal kot uradni simbol in se bo uporabljal za različne poslovne in oglaševalske namene: e-pošto, pisma, vabila, letake, brošure, spletno mesto, družbena omrežja itd.

Trajanje natečaja: 5. september – 3. november 2019. Na natečaju lahko sodelujejo tako fizične kot pravne osebe. Prijave za udeležbo sprejemajo do 3. novembra 2019.

Era Chair COMPETE je interdisciplinarni projekt, v okviru katerega se bodo zaposleni iz več skupin, ki že razvijajo mikrofluidiko in tehnologije, ki temeljijo na njej, združili z raziskovalci nekaterih osnovnih znanosti in razvili nove rešitve na področju biotehnologije, materialov, biomedicine, kakovosti hrane in varstva okolja.

Glavni cilj projekta COMPETE je ustanovitev Centra za mikroprocesorsko tehniko in tehnologijo (COMPETE). V okviru petletnega projekta, vrednega 2,5 milijona evrov, namerava ERA Chair COMPETE postati vodilno evropsko središče za mikroprocesorsko tehnologijo, ki ima močne industrijske povezave.

Program sicer bo vključeval mednarodne seminarje in izmenjavo strokovnjakov in študentov z vodilnimi raziskovalnimi inštituti v Evropi in po svetu.

Vir: uni-lj.si