Natečaj za najboljši logotip Akademije prostovoljstva

Ste strastni prostovoljci? Mogoče pa hkrati tudi risarji, oblikovalci ali nasploh ustvarjalne duše? Združite svoji dve ljubezni in oblikujte logotip Akademije prostovoljstva!

To je projekt, ki podpira in izobražuje prostovoljce, ki delujejo v lokalnem okolju. Organizirata ga Zavod Nefiks in Društvo Družinski in mladinski center Cerklje, ki se zavzemata za promocijo in ovrednotenje prostovoljstva kot enega od pomembnih dejavnikov pri kasnejšem zaposlovanju. V okviru projekta Akademija prostovoljstva poteka tudi projekt Slovenska šola za animatorje.

Ravno zato želijo v novem logotipu, katerega avtor boste morda prav vi, združiti kreativnost in privlačnost. Želijo si, da bi logotip prepoznavnost prostovoljstva dvignil na višji nivo.

Vključevati mora ime »Akademija prostovoljstva« ter razpoznaven znak, ki se mora vsebinsko nanašati na bistvo projekta.

Logotip bo izbran glede na vsebinska izhodišča in uporabljene simbole, prepoznavnost in uporabnost, izraženo kreativnost in originalnost ter enostavnost uporabe.

Rok za oddajo je 10. marec 2020. Komisija bo z izbranim avtorjem sklenila pogodbo o uporabi avtorskih pravic ter avtorju podarila simbolično materialno nagrado.

Več o tem

Vir: student.si