Нови огласи за работа за студенти

Работа во кујна (м/ж)

Опис на работата: подготовка на пици и помош во кујна

Потребни знаења:

 1. уреденост,
 2. чистота,
 3. одговорност,точност.

Работно искуство е посакувано, но не е услов.

Возачки испит: не.

Личен превоз: не.

Плаќање: 4,65 ЕУ/час нето, 5,50 ЕУ/час бруто.

Деловник: по договор.

Траење вработувањето: подого време.

Место на работното место: Иванчна Горица.

Регија: Љубљана и околината.

Област на работата: угостителство.

Број на слободни места: 1.

Емаил: info@mservis.si.

Телефон: +386 4 20 20 450

Полесни физички работи (м/ж)

Опис на работата: помош при уредување на тениски игралишта.

Искусво не е услов.

Дополнителни услови: сериозност, одговорност, расположливост за работа.

Возачки испит: не.

Личен превоз: не.

Плаќање: 5 ЕУ/час нето, 5 ЕУ/час бруто.

Деловник: по договор.

Траење: по договор.

Место на работата: Порторож.

Регион: Обална Крашка.

Област на работата: производство, физичка работа.

Број на слободни места: 1.

Емаил: info@mservis.si

Телефон: +386 4 20 20 450

Писмоносец (м/ж)

Опис на работата: достава на секакви врсти на пратки.

Обавезен возачки испит: да.

Обавезен личен превоз: не.

Искуство не е услов.

Плаќање: 5,07 ЕУ/час

Место на работното место: Ајдовшчина.

Регија: Горишка.

Област на работата: дистрибуција, логистика.

Број на слободни места: 1.

Е-пошта: info@mservis.si.

Телефон: +386 4 20 20 450.

Угостителство (м/ж)

Опис на работата: служење на пијалоци.

Обавезен возачки испит: да.

Обавезен личен превоз: не.

Искуство не е услов.

Плаќање: 5 ЕУ/час нето, 5,92 ЕУ/час бруто.

Место на работното место: Крањ.

Регија: Горењска.

Област на работата: угостителство.

Број на слободни места: 2.

Е-пошта: info@mservis.si.

Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа во ресторан со брза прехрана (м/ж)

Опис на работата: хостеса во ресторан.

Потребни знаења:

 1. комуникативност,
 2. самоиницијативност,
 3. работливост,
 4. снаодливост.

Плаќање: дневна смена: 5,07 – 5.24 ЕУ/час нето, 6,00 – 6,20 ЕУ/час бруто,

Ноќна измена, 6,51 – 6,76 ЕУ/час нето, 7,70 – 8 ЕУ/бруто.

Деловник: во смени.

Траење на работниот однос: по договор.

Место на работното место: Марибор.

Област на работата: угостителство.

Број на слободни места: повеќе.

Е-пошта: info@mservis.si.

Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа во производство (м/ж)

Опис на работата: помош при поставување на арматура, поливање на бетон, порамнување на бетон, помош при изработка на трафобетонска станица.

Дополнителни услови:

 1. физика подготвеност,
 2. снаодливост,
 3. спретност.

Возачки испит: не.

Плаќање: дневна смена: 5 ЕУ/час нето, 5,92 ЕУ/час бруто + оброк.

Деловник: предпладне.

Траење на работниот однос: по договор.

Место на работното место: Рогашка Слатина.

Регион: Савињска.

Област на работата: производство, физичка работа.

Број на слободни места: 2.

Е-пошта: info@mservis.si.

Телефон: +386 4 20 20 450.

Помош во продажба (м/ж)

Опис на работата: помош при продажба на канцелариски материјал, школски потреби и програма за подароци.

Дополнителни услови:

 1. прецизност,
 2. одговорност,
 3. желба за работа со луѓе.

Возачки испит: не.

Личен превоз: не.

Плаќање: дневна смена: 4 ЕУ/час нето, 4,73 ЕУ/час бруто.

Деловник: по договор.

Траење на работниот однос: подолго време.

Место на работното место: Лендава.

Регион: Прекмурје.

Област на работата: продажба, промоција, маркетинг.

Број на слободни места: 2.

Е-пошта: info@mservis.si.

Телефон: +386 4 20 20 450.

Водење на групи за вежбање (м/ж)

Опис на работата: водење на групи.

Потребни знаења:

 1. соодветно знаење со водење на групи за вежбање.

Возачки испит: не.

Личен превоз: не.

Плаќање: дневна смена: 7,61 ЕУ/час нето, 9 ЕУ/час бруто.

Деловник: попладне.

Траење на работниот однос: подолго време.

Место на работното место: Ново Место.

Регион: Доленска.

Област на работата: образование, преведување, култура, спорт.  

Број на слободни места: 1.

Е-пошта: info@mservis.si.

Телефон: +386 4 20 20 450.

Првична интернет-врска: studentarija.net