Нови работни места за студенти

Маникир (м/ж)

Опис на работата: работа во нов козметички салон во Бежиград.

Дополнителни услови:

 1. уредност,
 2. комуникативност,
 3. точност,
 4. совесност,
 5. љубезност.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 6,50 Евра на час нето, 7,69 Евра на час бруто. Работно време: по договор. Траење: долгорочно.

Место на работа: Љубљана.

Број на места: 2.

И-мејл: info@mjob.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Продажба на сладолед (м/ж)

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,07 Евра на час нето, 6,00 Евра на час бруто. Работно време: по договор. Можност за дополнителна надградба. Траење: долгорочно.

Место на работа: Пиран. Регион: Обално Крашка.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mjob.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа во магацин (м/ж)

Дополнителни услови:

 1. Физичка сила, кондиција
 2. сериозност,
 3. сила.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 6,00 Евра на час нето, 7,10 Евра на час бруто. Работно време: во смени. Траење: долгорочно.

Место на работа: Нова Горица. Регион: Горишка. Околина

Број на места: повеќе.

И-мејл: info@mjob.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Сервирање (м/ж)

Дополнителни услови:

 1. совесност,
 2. комуникативност,
 3. пожелно е познавање англиски или друг странски јазик.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,00 Евра на час нето, 5,92 Евра на час бруто. Работно време: по договор (попладне, викенди). Траење: долгорочно.

Место на работа: Радовљица. Регион: горењска.

Број на места: 5.

И-мејл: info@mjob.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Производство на електронски компоненти (м/ж)

Опис на работата: изведување на работна операција за монтажа, монтажа, намотување полупроизводи и готови производи на линија или машина.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,00 Евра на час нето, 5,92 Евра на час бруто. Работно време: во смени. Траење: 6 месеци.

Место на работа: Костањевица на Крк. Регион: Долењска.

Број на места: 3.

И-мејл: info@mjob.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Градежни работи (м/ж)

Опис на работата: полесна работа во градежништво.

Дополнителни услови:

 1. сигурност,
 2. точност,
 3. работливост.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 4,65 Евра на час нето, 5,5 Евра на час бруто. Работно време: претпладне. Траење: долгорочно.

Место на работа: Бела Краина (на терен).

Број на места: 1. Објавено: 21. 5. 2019. И-мејл: info@mjob.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Помош во сервирање (м/ж)

Опис на работата: помош во сервирање во пицерија, подготовка на пијалаци, грижа за хигиена.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,5 Евра на час нето, 6,5 Евра на час бруто. Работно време: по договор. Траење: долгорочно.

Место на работа: Копер. Регион: Обално Крашка.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mjob.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Основен линк: studentarija.неt