Нови работни места за студентите

Келнер (м/ж)

Дополнителни услови:

 1. сигурност,
 2. навременост,
 3. љубезност.Искуството не е услов.

Задолжителен возачки испит: Не.

Задолжителен сопствен превоз: Не.

Плата: 6.00 евра на час нето, 7.10 евра на час бруто. Работно време: по договор. Времетраење: неопределено време.

Место на работа: Љубљана.

Гранка: угостителство.

Број на места: 2.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Спасувач (м/ж)

Дополнителни услови:

 1. задолжителна лиценца A2 (може исто така и A1).

Задолжителен возачки испит: Не.

Задолжителен сопствен превоз: Не.

Плата: 5.5 евра на час нето, 6.5 евра на час бруто. Работно време: во смени. Времетраење: по договор.

Место на работа: Копер.

Регион: Крајбрежно-крашки.

Гранка: лични услуги и безбедност.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа во производство (м/ж)

Дополнителни услови:

 1. образование од техничка насока,
 2. технички вештини.

Задолжителен возачки испит: Не.

Задолжителен сопствен превоз: Не.

Искуството не е задолжително.

Плата: 5.00 евра на час нето, 5.92 евра на час бруто. Работно време: по договор.

Место на работа: Ајдовшчина.

Регион: Горишка.

Гранка: производство, физичка работа.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mservis.si. телефон: +386 4 20 20 450.

Помош во сметководствена служба (м/ж)

Опис на работата: сметководство.

Дополнителни услови:

 1. пожелно искуство во работењето со сметководство,
 2. познавање на програмата Vasco,
 3. желба за работа.

Задолжителен возачки испит: Не.

Задолжителен сопствен превоз: Не.

Плата: 6.76 евра на час нето, 8.00 евра на час бруто. Работно време: претпладне. Времетраење: долгорочно.

Место на работа: Крањ.

Регион: Горењска.

Гранка: сметководство, ревизија.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Полесна физичка работа во магацин

Опис на работата: помош во магацин, полесна физичка работа.

Дополнителни услови:

 1. пожелно искуство во работа во магацин,
 2. физичка подготвеност.

Задолжителен возачки испит: да.

Задолжителен сопствен превоз: да.

Плата: 4.67 евра на час нето, 5.53 евра на час бруто. Работно време: по договор. Времетраење: долгорочно.

Место на работа: Ново Место.

Регион: Долењска.

Гранка: дистрибуција, логистика.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа во кафуле (м/ж)

Дополнителни услови:

 1. љубезност,
 2. комуникативност,
 3. искуство во угостителство.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,07 евра на час нето, 6.00 евра на час бруто. Работно време: по договор. Времетраење: по договор.

Место на работа: Жалец.

Регион: Савињска.

Гранка: угостителство.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Готвач (м/ж)

Опис на работата: готвење и помош во кујната во Ресторан Леснина.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 4.22 евра на час нето, 5.00 евра на час бруто. Работно време: сменски, во две смени, неделите се слободни. Времетраење: Долгорочно.

Место на работа: Марибор и околината.

Регион: Подравска.

Гранка: угостителство.

Број на места: 2.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Телефонски маркетинг (м/ж)

Дополнителни услови:

 1. познавање на словенечкиот јазик и пожелно искуство,
 2. комуникативност,
 3. сериозност,
 4. одговорност.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5.00 евра на час нето, 5.92 евра на час бруто + стимулација и бонус за успешност. Работно време: по договор. Времетраење: Долгорочно.

Место на работа: Љубљана – Шентвид.

Гранка: продажба, промоција, маркетинг.

Број на места: 3.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа на шанк (м/ж)

Опис на работата: служење пијалаци.

Дополнителни услови:

 1. комуникативност,
 2. желба за работа,
 3. уредност.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5.91 евра на час нето, 7.00 евра на час бруто. Работно време: попладне и викенди. Времетраење: Долгорочно.

Место на работа: Стражишче.

Регион: Горењска.

Гранка: угостителство.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mservis.si. телефон: +386 4 20 20 450.

Основна врска: studentarija.net