Нови вработувања за студенти

Работа во магацин (м/ж)

Услови:

 1. возраст над 18 години.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 9,29 евра на час нето, 11,00 евра на час бруто. Работно време: 15.00-22.00, повремено и работење навечер. Времетраење: јули 2019 година.

Место на работа: Љубљана.

Број на работни места: 5

Услуга (м/ж)

Опис на работата: послужување на храна и пијалоци во хотелски ресторан, подготвување маси.

Услови:

 1. позитивност на работното место,
 2. љубезност,
 3. комуникативност,
 4. флексибилност,
 5. педантност и возраст над 18 години.

Пожелно но не и задолжително искуство во угостителство и основно познавање на странски јазици (англиски и германски или барем англиски).

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,00 евра на час нето, 5,92 евра на час бруто. Работно време: по договор. Времетраење: по договор.

Место на работа: Шентјанж при Дравоград. Регион: Корошки.

Број на работни места: 2.

Помош во трговија (м/ж)

Опис на работното место: помош во трговија, редење производи на полици, помош при печење.

Услови:

 1. возраст над 18 години.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 6,00 евра на час нето, 7,10 евра на час бруто. Работно време: работење во смени.

Место на работа: Ајдовшина. Регион: Горишки.

Број на работни места: 1.

Работа во туристичка агенција (м/ж)

Услови:

 1. возраст над 18 години,
 2. пожелно е поседување на возачка дозвола со положена Б категорија.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 6,00 евра на час нето, 7,10 евра на час бруто. Работно време по договор. Времетраење: до 31.08.2019.

Место на работа: Крањска Гора. Регион: Горењски.

Број на работни места: 1.

Работа на проекти (м/ж)

Опис на работата: компанијата бара студент со образование од факултет за електротехника и компјутерски науки да работи на проекти за автоматизација и информатизација во индустријата и да работи на напредни ИОТ решенија за поголеми објекти. Во текот на работата ќе се запознае со електро-дизајнирање, програмирање на контролори и системи за набљудување, компјутерска визија, а исто така ќе учествуваат во пуштањето на системи со клиентот. Можност за вработување со полно работно време.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,49 евра на час нето, 6,50 евра на час бруто. Работно време и времетраење: по договор.

Место на работа: Трбовље. Регион: Засавски.

Број на работни места: 1.

Работа на терен (м/ж)

Опис на работата: работа на терен од областа на телекомуникациите, имплементација на оптички, мрежни и коаксијални инсталации, монтажа и работа кај претплатници и широкопојасни услуги.

Услови:

 1. мотивираност и самоиницијативност,
 2. возачка дозвола со положена Б категорија.

Пожелно е знаење од областа на телекомуникациите.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,50 евра нето, 6,51 евра бруто. Работно време наутро. Времетраење: неопределено.

Место на работа: Околината на Птуј. Регион: Подравски.

Број на работни места: 1.

Работа на рецепција (м/ж)

Опис на работата: прием и регистрација на гости, обезбедување на информации за гостите,

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Бруто дневна стапка е 5,92 евра на час, бруто ноќна стапка е 7,10 евра на час. Работно време по договор. Времетраење: неопределено.

Место на работа: Раденци. Регион: Ромурски.

Број на работни места: 1.

Основен линк: studentski-servis.com