Нови вработувања за студенти

Чистење (м/ж)

Опис на работата: чистење канцелариски простории.

Услови:

 1. сигурност,
 2. искуство во чистење.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 6.00 евра на час нето, 7.10 евра на час бруто. Работно време: попладне, по четири. Времетраење: долгорочно.

Место на работа: Марибор. Број на работни места: 1.

Послужување (м/ж)

Опис на работата: послужување на храна и пијалаци.

Услови:

 1. весел и позитивен пристап,
 2. искуство во служење,
 3. возраст над 18 години.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 6,50 Евра на час нето, 7,69 Евра на час бруто. Работно време: сменска работа. Времетраење: јули и август 2019, можно е и понатаму.

Место на работа: Љубљана. Број на работни места: 2.

Помош во кујна (м/ж)

Опис на работата: миење садови.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 7,00 Евра на час нето, 8,28 Евра на час бруто. Работно време: по договор (две смени – меѓу 12.00 и 23.00). Времетраење: лето 2019, по договор.

Место на работа: Бовец. Регион: Горишка. Področje Број на работни места: 2.

Работа на терен (м/ж)

Опис на работата: превоз на храна.

Услови:

 1. возраст над 18 години,

Возачки испит од Б категорија.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,00 Евра на час нето, 5,92 Евра на час бруто. Работно време: сменска работа. Времетраење: долгорочно.

Место на работа: Шкофја Лока. Регион: Горењска. Број на работни места: 1.

Физичка работа, работа на терен (м/ж)

Опис на работата: распоред на сцена и подготовка на концерти. Подоцна можноста за вработување со полно работно време.

Услови:

 1. возраст над 21 година.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,49 Евра на час нето, 6,50 Евра на час бруто. Работно време и времетраење: за време на викенди, долгорочно

Место на работа: Засавски регион. Број на работни места: 2.

Работа на бензинска пумпа (м/ж)

Услови:

 1. љубезност,
 2. одговорност,
 3. задоволство во работата,
 4. подготвеност за работа ноќе и за време на викенди.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 4,80 Евра на час нето, 5,68 Евра на час бруто. Работно време: сменска работа. Времетраење: долгорочно.

Место на работа: Тепање. Регион: Савињски. Број на работни места: 3.

Програмирање (м/ж)

Услови:

 1. познавање на Ruby on Rails.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 12,67 Евра на час нето, 15,00 Евра на час бруто. Работно време: по договор. Времетраење: по договор.

Место на работа: Прекумурје. Број на работни места: 1.

Работа со клиенти (м/ж)

Услови:

 1. возраст над 18 години,
 2. љубезност,
 3. комуникативност,
 4. задоволство од работа со клиенти.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,10 Евра на час нето, 6,04 Евра на час бруто. Работно време: сменска работа. Времетраење: долгорочно.

Место на работа: Сежана. Регион: Ноторањско Крашка. Број на работни места: 1.

Основен линк: studentski-servis.com