Нови вработувања за студенти

Промоција, дегустација, трговија (м/ж)

Дополнителни услови:

 1. пожелно искуство за работа во промоции и дегустации,
 2. не се услов; сигурност; сериозноста,
 3. одговорност,
 4. комуникативност,
 5. динамика.

Задолжителен возачки испит: Не.

Задолжителен сопствен превоз: Не.

Плата: 5,07 Евра на час нето, 6,00 Евра на час бруто. Работно време: по договор. Времетраење: долгорочно.

Место на работата: Љубљана.

Гранка: продажба, промоција, трговија.

Број на места: 15.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа на компјутер (м/ж)

Опис на работата: работа на компјутер, работа со социјални мрежи.

Дополнителни услови:

 1. задолжително знаење англиски јазик,
 2. пожелно знаење друг странски јазик.

Задолжителен возачки испит: ne.

Задолжителен сопствен превоз: ne.

Плата: 12,68 Евра на час нето, 15,00 Евра на час бруто. Работно време: по договор. Времетраење: долгорочно.

Место на работата: целосен Крајбрежно Краишки регион.

Гранка: администрација, анкетирање.

Број на места: 5.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Услужна дејност (м/ж)

Опис на работата: послужување храна и пијалаци.

Дополнителни услови:

 1. задолжително познавање италијански јазик.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не. Искуство не е задолжително.

Плата: 6,00 Евра на час нето, 7,10 Евра на час бруто. Работно време: во смени. Времетраење: долгорочно.

Место на работата: Рожна Долина. Регион: Горишка.

Гранка: угостителство.

Број на места: повеќе.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Delo v cvetličarni (м/ж)

Опис на работата: помош во продажба, пожелно искуство во аранжирање податоци, изработка на букети, работа со каса.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,00 Евра на час нето, 5,92 Евра на час бруто. Работно време: по договор. Времетраење: долгорочно.

Место на работата: Крањ. Регион: Горењска.

Гранка: продажба, промоција, трговија.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Трговија (м/ж)

Опис на работата: работа на терен – склучување на договори за претплата – клиентите се веќе познати.

Дополнителни услови:

 1. комуникативност,
 2. мотивираност,
 3. продажна ориентација,
 4. пожелно е искуство во продажба, но не е задолжително.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 6,00-8,00 Евра на час нето, 7,10-9,47 Евра на час бруто. Работно време: претпладне. Времетраење: долгорочно.

Место на работата: цела Долењска.

Гранка: продажба, промоција, трговија.

Број на места: 1.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Промоција, работа на терен (м/ж)

Дополнителни услови:

 1. комуникативност,
 2. енергичност,
 3. подготвеност за тимска работа; возраст над 18 години.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: да.

Плата: 7,00 Евра на час нето, 8,28 Евра на час бруто. Работно време: попладне. Времетраење: долгорочно.

Место на работата: цел Марибор со околината. Регион: Подравски.

Гранка: продажба, промоција, трговија.

Број на места: 4.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа во зона на вчитување (м/ж)

Опис на работата: физичка работа; помош во зона на вчитување.

Дополнителни услови:

 1. сигурност,
 2. трудољубивост,
 3. сериозност.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,07 Евра на час нето, 6,00 Евра на час бруто. Работно време: во смени. Времетраење: долгорочно.

Место на работата: Љубљана.

Гранка: производство, физичка работа.

Број на места: 2.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа во пицерија (м/ж)

Опис на работата: помош во кујна; пицерија Мачковец.

Задолжителен возачки испит: не.

Задолжителен сопствен превоз: не.

Плата: 5,15 Евра на час нето, 6,10 Евра на час бруто + оброк. Работно време: во смени. Времетраење: долгорочно.

Место на работата: Ново место. Регион: Долењска.

Гранка: угостителство.

Број на места: повеќе.

И-мејл: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Основна врска: studentarija.net