Oktobra se bo ekipa 2ТМ udeležila »Moskovskega dneva poklicnega svetovanja in kariere«

19. oktobra 2019 bo v ruski prestolnici znova potekal »Moskovski dan poklicnega svetovanja in kariere«, največji izobraževalni sejem, ki zaseda pomembno mesto med kariernimi dogodki. Odvija se vsako leto spomladi in jeseni, udeleži pa se ga približno 20 tisoč obiskovalcev, ki jih zanima področje izobraževanja in izbira bodočega poklica. Tu lahko mladi dobijo strokovno podporo na področju izobraževanja in kariere ter naredijo prvi uspešen korak na svoji poklicni poti.

2TM se že tradicionalno udeležuje »Moskovskega dneva poklicnega svetovanja in kariere« in tudi tokrat se bomo z veseljem srečali z vami. Obiščite našo stojnico in prejeli boste veliko zanimivih in koristnih informacij o tem, kako pridobiti evropsko izobrazbo pod najugodnejšimi pogoji.

Še nekaj dejstev: vpis na slovenske izobraževalne ustanove praviloma poteka brez sprejemnih izpitov in brez potrdila o znanju slovenskega jezika. Z vpisom na slovenske izobraževalne ustanove boste lahko izkoristili številne študentske ugodnosti, opravljali študentsko delo in pridobili dovoljenje za prebivanje. Po zaključku študija boste poleg naprednega znanja prejeli tudi evropsko diplomo in priložnost, da v skoraj vsaki uspešni državi najdete zaposlitev v svoji smeri.

Za več informacij nas obiščite na »Moskovskem dnevu poklicnega svetovanja in kariere«!

Pričakujemo vas: 19. oktobra 2019, 11.00 – 18.00 VDNH, paviljon št. 57 Paviljon zgodovinskega parka »Rusija – moja zgodovina«.