ОНЛАJН курсерви по англиски jазик

ОНЛАJН курсерви по англиски jазик

Курсеви по англиски јазик се наменети за кандидати кои се подготвуваат да ги започнат своите студии на словенечки и други меѓународни образовни институции во 2021 година, како и за сите оние кои треба да научат англиски јазик.
Работејќи со наставници кои зборуваат совршен англиски јазик, ќе научите да го разбирате јазикот, да зборувате и читате и да комуницирате во различни ситуации од било која област од животот. Удобен распоред на часови ќе ви овозможи да го комбинирате курсот со студија или работа.

За кого

Курсот е погоден за оние кои сакаат да научат англиски јазик од нула, како и да го подобрат своето постоечко ниво на знаење.
Курсевите се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.

ОНЛАJН 100 часови (A1-A2) 50 часови (A1-A2) 100 часови (B1-B2) 50 часови (B1-B2)
Рокови 1.3.2021-10.8.2021 1.3.2021-1.6.2021 1.3.2021-10.8.2021 1.3.2021-1.6.2021
Распоред Двапати неделно по
два училишни часа
Двапати неделно по
два училишни часа
Двапати неделно по
два училишни часа
Двапати неделно по
два училишни часа
Цена 380 евро 200 евро 380 евро 200 евро
ОНЛАJН 100 часови (A1-A2)
Рокови 1.3.2021-10.8.2021
Распоред   Двапати неделно по два училишни часа
Цена 380 евро
ОНЛАJН 50 часови (A1-A2)
Рокови 1.3.2021-1.6.2021
Распоред   Двапати неделно по два училишни часа
Цена 200 евро
ОНЛАJН 100 часов (B1-B2)
Рокови 1.3.2021-10.8.2021
Распоред   Двапати неделно по два училишни часа
Цена 380 евро
ОНЛАJН 50 часов (B1-B2)
Рокови 1.3.2021-1.6.2021
Распоред   Двапати неделно по два училишни часа
Цена 200 евро

Јазична програма и распоред

Програмата на курсот по англиски јазик вклучува учење на основите на граматиката, проширување на вокабуларот, правилно нагласување, правопис, како и симулација и повторување на реални и најтипични ситуации.
Часовите ќе се одржуваат двапати неделно по 2 учебни часови попладне.

Како резултат на курсот, ќе:

  • добиете можност да го совладате англискиот јазик од нула до нивото А1-А2 +;
  • го проширите вокабуларот за главните теми од животот и студиите во Словенија;
  • можете да применувате основни граматички правила во говорот и пишувањето;
  • започнете комуникација на англиски јазик

Запишете се на online курс
за англиски јазик!Политика за заштита на личните податоци

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х