ОНЛАЈН курсеви по словенечки јазик

ОНЛАЈН курсеви по словенечки јазик

100-часовните и 50-часовните курсеви по словенечки јазик се наменети за кандидати кои се подготвуваат да ги започнат своите студии на словенечките образовни институции во 2021 година, како и за сите што треба да научат словенечки јазик.
Работејќи со наставници на кои словенечкиот им е мајчин јазик, ќе научите да го разбирате јазикот, да зборувате и читате, како и да комуницирате во различни ситуации од која било област од животот. Удобниот распоред на часови ќе ви овозможи да го комбинирате курсот со студиите или работата.

За кого

Курсот е погоден за оние кои сакаат да научат словенечки јазик од нула, како и да го подобрат своето постоечко ниво на знаење.
Курсевите се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.

Опис на курсот:

ОНЛАЈН 100 часови 50 часови
Рокови 15.10.2020 —30.4.2021 15.10.2020 – 31.01.2021
01.02.2021 – 30.04.2021
Распоред Двапати неделно по
два училишни часа
Двапати неделно по
два училишни часа
Цена 380 евра 200 евра
100 часови
Рокови 15.10.2020 — 30.4.2021
Распоред Двапати неделно по
два училишни часа
Цена 380 евра
50 часови
Рокови 15.10.2020 – 31.01.2021 01.02.2021 – 30.04.2021
Распоред Двапати неделно по
два училишни часа
Цена 200 евра

Јазична програма и распоред

Програмата на курсот по словенечки јазик вклучува учење на основите на граматиката, проширување на вокабуларот, правилно нагласување, правопис, како и симулација и повторување на реални и најтипични ситуации во комуникацијата во словенечкото општество.
Часовите ќе се одржуваат двапати неделно по 2 учебни часови попладне.

Како резултат на курсот, ќе:

  • добиете можност да го совладате словенечкиот јазик од нула до нивото А1-А2 +;
  • го проширите вокабуларот за главните теми од животот и студиите во Словенија;
  • можете да применувате основни граматички правила во говорот и пишувањето;
  • започнете комуникација на словенечки јазик

Запишете се на online курс
за словенечки јазик!Политика за заштита на личните податоци

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х