Otvoritev GALERIJE FERI

Tik pred začetkom študijskega leta je na FERI v torek, 25. septembra 2018, potekala otvoritev novega razstavnega prostora – Galerije FERI.

Tako zaposleni kot študenti so najbolj ustvarjalni, zadovoljni, kreativni, srečni in nasploh uspešni takrat, ko se v delovnem okolju dobro počutijo. S tem namenom so bele stene hodnikov v 3. in 4. nadstropju objekta G2 že nekaj let oblečene v fotografije, ki jih ustvarjajo člani fotografske sekcije FERI.

V fotografski sekciji FERI se združujejo zainteresirani zaposleni in študenti, ki jih veseli fotografija, bodisi v bolj profesionalnem smislu, bodisi kot hobi in za sprostitev. Trenutno se v sekciji združuje sedem zaposlenih in štirje študenti.

Fotografije, ki so jih na fotografi ogled postavili tokrat, so dinamične in prikazujejo premikanje, potovanje, gibanje, ples, mestni vrvež, letalske akrobacije, športne aktivnosti, živali in še marsikaj zanimivega.

Otvoritvi je kulturno noto s svojim nastopom dodala tudi študentka Katja Zupan, ki vzporedno s študijem na FERI študira prečno flavto v Celovcu.

Vir: feri.um.si