Подготвени сме за Биелина

Тимот од компанијата 2TM – Љубљана на 6-ти декември 2019 година ќе ја посети Биелина во Босна и Херцеговина, каде што ќе одржи презентација. Дознајте повеќе за условите, за приемните рокови и поволностите за студирање кои што ги нуди Република Словенија, исто така дознајте како да ја започнеме соработката за на време да аплицираме на словенечките факултети!

Не ја пропуштајте можноста да се распрашате од прва рака за можностите за студирање во Република Словенија!

Првиот уписен рок за студирање во Република Словенија започнува во февруари 2020 година.

Сега е време за подготовка!

Извор: business.facebook.com