Podjetje 2TM se je udeležilo mednarodnega sejma »Izobraževanje in kariera« v Sankt Petersburgu

23. in 24. marca 2018 v Sankt Petersburgu poteka mednarodni sejem »Izobraževanje in kariera«. Dogodek poteka pod okriljem Ministrstva za izobraževanje in znanost Ruske Federacije, Ministrstva za industrijo in trgovino Ruske Federacije in vlade mesta Sankt Petersburg.

Sejem »Izobraževanje in kariera« je sodoben komunikacijski dogodek, na katerem izobraževalne ustanove in potencialni delodajalci predstavljajo študijske programe na dodiplomski, magistrski in doktorski stopnji, programe dodatnih kvalifkacij in prekvalifikacije ter možnosti zaposlitve za vse, ki razmišljajo o tem, kje študirati in kako si najti zaposlitev. Na sejmu v ruski severni prestolnici se bo predstavilo več kot 100 udeležencev, med katerimi lahko najdemo izobraževalne ustanove (fakultete iz Sankt Petersburga, Rusije in drugih držav, različne šole in centri za dodatno izpolnjevanje) in pa tudi bodoče delodajalce. Med udeleženci so tudi predstavniki peterburške pisarne podjetja 2TM – njihovo stojnico lahko najdete v delu, posvečenemu izobraževanju v tujini. Dijaki višjih letnikov in njihovi starši se na naši stojnici lahko seznanijo z informacijami o možnosti študija v Sloveniji in na licu mesta dobijo odgovore na vsa svoja vprašanja.

Radi bi tudi omenili, da se sejma »Izobraževanje in kariera« podjetje 2TM udeležuje redno. V začetku marca so se predstavniki podjetja 2TM tako udeležili podobnega sejma, ki je potekal v Moskvi (sejem v obeh mestih namreč poteka dvakrat letno – spomladi in jeseni).