Podjetniška zgodba iHELP ter tečaj oživljanja

V sredo, 27. novembra 2019, bo na GEA College potekala delavnica z naslovom: «iHELP: uspešna zgodba in seminar oživljanja». Delavnico bo vodil Andraž Glas Ogorevc, ki bo predstavil tudi svojo življenjsko zgodbo, ki ga je navdahnila za podjetniško pot, ki je vodila do iHELP. Prijave sprejemajo do 26. novembra 2019.

Andraž Glas Ogorevc je idejni oče blagovne znamke iHELP, ki ponuja hitro pomoč v različnih nujnih primerih. S svojo ekipo vodi družbeno odgovorni projekt, izvaja delavnice temeljnih postopkov oživljanja in preko mobilne aplikacije iHELP gradi mrežo prvih posredovalcev, mrežo lokacij defibrilatorjev, prikaz prve pomoč in hitro alarmiranje v primeru nesreč.

Skupni cilj sodelovanja z iHELP je zgraditi večjo lokalno varnost, varnostne točke in znanje, ki rešuje življenje.

Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2018-19« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za želeno gospodarsko rast.

Prijavnica

Vir: gea-college.si