Помош за студентите: што сè треба да знаете ако изнајмувате стан

Ако не сакате да живеете во дом или не сте добиле место, може приватно да изнајмите стан. Од финансиска гледна точка, тоа е најнеповолна варијанта. Сепак, со определен труд, може да изнајмите добра соба или стан под прифатливи услови. Во оваа статија ќе ви објасниме што сè е неопходно за тоа.