Посете не во Скопје

Тимот од компанијата 2TM на 09-ти декември ќе го посети Скопје (Република Македонија), каде што ќе се одржи презентација и советување.

На учениците од последните години од средните училишта ќе им ги презентираме предностите од студирањето во Република Словенија, ќе одговараме на прашањата за роковите и процедурите за запишување, условите за запишување, изборот на студиските програми и општи прашања за студентскиот жиот во Република Словенија.

Поради големиот интерес на минатата презентација, пријавувањето за присуство преку порака на Facebook страната: Студирај во Словенија.

*Во приватна порака ќе ви ја пријавиме точната локација и ќе ви ја потврдиме резервацијата на термин.

Не ја пропуштајте можноста и информирајте се од прва рака за студирањето во Република Словенија!

Извор: business.facebook.com