Poslovanje v številkah za neekonomiste

Zaradi konstantnih sprememb v okolju so kakovostne in pravočasne informacije ključni element pri sprejemanju pravilnih poslovnih odločitev. Za ustrezne ukrepe pa je potrebno te informacije razumeti ter jih pravilno uporabiti pri vsakodnevnem poslovnem odločanju.

Na seminarju Poslovanje v številkah za neekonomiste, ki bo potekal 29. in 30. maja ter 7. junija 2018, se boste spoznali s koncepti v poslovanju, različnimi stroškovnimi koncepti ter s temeljnimi računovodskimi izkazi in njihovo analizo, ki predstavljajo osnovo za sprejemanje poslovnih odločitev.

Program je namenjen managerjem v gospodarstvu in javni upravi, direktorjem in vodjem različnih oddelkov ter vsem, ki sprejemajo poslovne odločitve ter nimajo ekonomske predizobrazbe ali pa bi radi obnovili osnovna znanja s področja poslovanja, računovodstva in financ.

Kotizacija za tridnevni seminar, ki vključuje gradivo, kosilo in brezplačno parkiranje, znaša 750 EUR (brez DDV).

Kotizacija za en dan znaša 280 EUR (brez DDV). Če se želite prijaviti samo na posamezen dan, to zapišite v opombe ob prijavi.

10% popust: za zgodnje prijave do 14 dni pred seminarjem, za tri udeležence iz istega podjetja in za člane Alumni kluba EF.

Več o seminarju tukaj

Vir: efnet.si, cpoef.si