Predstavitev 2TM na sejmu “Izobraževanje in kariera” se začne ob 14:00

Moskovske prireditve, ki bo potekala od 20. do 22. oktobra, se bodo udeležili tudi predstavniki slovenske pisarne. Ob tem lahko osebno stopite v stik z zaposlenimi v 2TM in jih povprašate o vsem, kar vas zanima. Sodeč po izkušnjah preteklih sejmov, mnogo obiskovalcev še posebej zanima možnost zaposlitve v Sloveniji med študijem ali po diplomi.

Ob 14. uri bo na otvorenem prostoru potekala predstavitev 2TM “Študiraj v Sloveniji”, kjer bomo govorili o značilnostih izobraževalnih programov in vseh prednosti študija na slovenskih univerzah. Prav tako se boste seznanili z vpisnimi pogoji in razlikami med posameznimi paketi naših storitev. Povedali vam bomo tudi nekaj o študentskih ugodnostih, o življenju v Sloveniji in zakaj se preseliti v to lepo evropsko državo. In kar je najpomembnejše, zaupali vam bomo, zakaj se vam bo z nami gotovo uspelo vpisati.

Najdete nas na prostoru “Izobraževanje v tujini”, posebej zasnovanem za predstavitev samostojnih stojnic, naša obsega 18 m2 in ne bomo ostali neopaženi.

Sejem “Izobraževanje in kariera” se odvija že petnajst let. Na enem mestu bodo zbrane vodilne univerze in srednje poklicne šole iz države, tuje visokošolske ustanove, izobraževalne agencije, centri dopolnilnega izobraževanja in podjetja delodajalci. Običajno število obiskovalcev se giblje okoli 18 tisoč.

Izobraževanje v tujini nastopa z najaktualnejšimi predlogi. Letos bodo do- in podiplomske oz. magistrske študijske programe predstavile udeleženke iz Slovenije, Avstrije, Kanade, Cipra, Francije, Grčije, Izraela, Malte, Nove Zelandije, Poljske, Slovaške, Španije, Švice in ZDA.

Na “Izobraževanju in karieri” bo odprta interaktivna platforma za mednarodno izobraževanje, kjer bodo potekali strokovni tečaji, prezentacije itd. Dolgočasno ne bo!

Kdaj: od 20. – 22. oktobra, 2017; med 10:00 in 18:00

Kje: Rusija, Moskva, st. m. “Kitajsko mesto”, ul. Ilyinka, 4, Gostiny dvor.