Predstavnici DOBA Fakultete na Businet Network konferenci

Predstavnici DOBA Fakultete, ki se ponaša z dvema mednarodnima akreditacijama online študija, sta se novembra udeležili 33. konference združenja poslovnih šol Businet, ki je potekala v Beogradu.

DOBA Fakulteto sta uspeli na konferenci odlično predstaviti skozi različne vidike. Fakulteto je zastopala dr. Marina Letonja, vodja mednarodnega sodelovanja, ki se je udeležila delovne skupine »Raziskovanje«.

Pridružila pa se ji je tudi sodelavka Nina Turčin, ki je skupaj z Griet Barrezeele (UC Leuven Limburg, Belgium) izvedla delavnico »To Zoom or not to Zoom«.

Na primeru organizacije in izvedbe virtualnega projekta International Innovation Hackathon: Hack the Waste sta predstavili uporabo orodja Zoom (platforme za video in avdio komunikacijo, klepete in webinarje). Nina je prav tako ena izmed dveh vodij delovne skupine »Internacionalizacija doma«.

Udeležbe na takšnih konferencah prispevajo k mednarodnemu ugledu DOBA Fakultete in prenosu dobrih praks, ki imajo neposreden učinek na kakovost njenega delovanja.

Vir: doba.si