Predstavniki 2TM so se udeležili vsakoletnega sejma “Obzorja izobraževanja”

V četrtek, 18. oktobra, so se zaposleni iz sanktpeterburške pisarne 2TM udeležili vsakoletnega izobraževalnega sejma “Obzorja izobraževanja”.

Photo: by 2TM d.o.o.

Med dogodkom so se predstavniki podjetja pogovarjali z bodočimi študenti – dijaki 9. – 11. razredov šol. Pomembno je opozoriti na velik interes obiskovalcev sejma – prišli so celi razredi učencev in dijakov v spremstvu učiteljev in profesorjev. Poleg obiskovalcev Obzorij izobraževanja so bili tudi starši dijakov, ki so prišli s svojimi otroki ali brez njih “v izvidnico”.

Photo: by 2TM d.o.o.

“Če se večina učencev 8. in 9. razredov še ni dokončno odločila o tem kaj bo njihov bodoči poklic, so učenci 10. in 11. razreda praviloma že odločeni. Kljub temu so zanimanje za našo stojnico izkazali tudi mlajši šolarji in srednješolci: prvim so se zdeli zanimivi splošni podatki o Sloveniji, drugi pa so že zastavljali konkretna vprašanja o pridobivanju izobraževanja. Odgovorili smo na vsa zastavljena vprašanja, nekateri obiskovalci naše stojnice pa so kar takoj, na kraju samem, izpolnili vprašalnike za nadaljnjo komunikacijo. Pozornost so naši stojnici posvečali tudi pedagogi, ki so nas povabili, naj se predstavimo na njihovih šolah, “je povedala Margarita Shapina, vodja izobraževalnih projektov na 2TM.

Photo: by 2TM d.o.o.

Poleg predstavitev izobraževalnih ustanov je bodoče udeležence potrebno opozoriti tudi na tematske seminarje, usposabljanja in delavnice, ki potekajo na razstavi “Obzorja izobraževanja”. Poleg tega so imeli vsi možnost opraviti testiranje poklicne orientacije in preizkusiti njihovo stopnjo znanja tujih jezikov.

Photo: by 2TM d.o.o.

Medtem se 2TM že pripravlja na prihodnje pomembne dogodke. V začetku novembra, bodo zaposleni v harkovski pisarni 2TM predstavili storitve podjetje na razstavi “Izobraževanje Slobozhanshchyna in študija v tujini” v Harkovu. 24. in 25. novembra pa se boste lahko seznanili z aktivnostmi 2TM ter s koristmi študija v Sloveniji na letnem sejmu “Izobraževanje in kariera” v Moskvi. Aktualne informacije o vseh dogodkih s sodelovanjem 2TM lahko najdete tukaj.