Pripovedi iz moje knjižnice

Mariborska kjižnica je objavila natečaj, s katerim išče najboljšo pripoved obiskovalcev o izkušnji, dogodivščini, povezani s knjižnico. Do 30. septembra je čas za oddajo dela na literarni natečaj Pripovedi iz moje knjižnice. Pričakujejo kratke pripovedi, ki naj bodo resnične in naj se tematsko nanašajo na Mariborsko knjižnico.

Tri najizvirnejše zgodbe bodo nagradili, vse pa objavili na portalu digitalizirane kulturne dediščine slovenskih pokrajin Kamra.

Vsak lahko sodeluje z eno zgodbo, napisano v slovenskem jeziku, ki naj ne presega 1600 besed. Oddate jo lahko natisnjeno na naslov pripovedi@mb.sik.si, s pripisom »Za natečaj Pripovedi iz moje knjižnice«. Z zgodbo posredujte ime in priimek avtorja besedila, stalni naslov, morebitni e-naslov in telefonsko številko.

Razglasitev nagrajencev, ki jih bo izbrala komisija, bo 8. februarja 2020, na 71. rojstni dan Mariborske knjižnice. Sodelujoči se morajo zato zavezati, da med trajanjem natečaja in do razglasitve rezultatov svojih zgodb ne bodo objavili nikjer drugje. Dodatne informacije so na voljo na telefonski številki 02 23 52 121 (kontaktna oseba: Nina Hriberšek Vuk) ali elektronskem naslovu pripovedi@mb.sik.si

Vir: vecer.com