Sejmi v tujini

Slovenske izobraževalne ustanove vabimo k sodelovanju na izobraževalnih in specializiranih sejmih.

 • Na največjem kariernem forumu v Moskvi se bo zbralo 20.000 študentov, dijakov in diplomantov, da bi se odločili za svoj poklic. Obiskovalci tega kariernega foruma se lahko nadejajo predstavitev univerz, višjih in visokih strokovnih šol in izobraževalnih podjetij, raznih prezentacij, testiranj poklicne orientacije, ponudb prostih delovnih mest in pripravništev, praktičnih delavnic, strokovnih tečajev in še veliko več.
 • Naslov: Rusija, Moskva, st. m. “VDNH”, ul. Mira, 119, VDNH, paviljon 57.
 • Izobraževalni sejem poteka v Sankt Peterburgu dvakrat letno. Oktobra 2017 bo potekala že 21. tovrstna prireditev. “Izobraževalna obzorja” običajno na dan obišče okoli 3.500 ljudi. Sejem je namenjen populaciji, ki zaključuje svoje srednje izobraževanje in srednješolcem tako pomaga pri izbiri njihove poklicne prihodnosti. Obiskovalci se lahko udeležijo jezikovnih in poklicnih testiranj, sodelujejo na tematskih seminarjih in predstavitvah.
 • Na tem sejmu bodo sodelovali predstavniki izobraževalnih ustanov v Rusiji in izobraževalnih agencij ter bodoči delodajalci, ki bodo zaposlovali te mlade.
 • Naslov: Rusija, St. Petersburg, st. m. “Vasileostrovskaya”, nabrežje Smolenky, 2, kongresna dvorana “Vasilievsky”, dvorana Mikhailovsky.
 • Sejem “Izobraževanje in kariera” bo potekal v Moskvi že petnajstič in sicer od 20. do 22. oktobra. Na enem mestu se bodo zbrale vodilne univerze in srednje poklicne šole v državi, tuje univerze, izobraževalne agencije, centri za dodatna izobraževanja in delodajalci družb. Na sejmu so predstavljene najaktualnejše možnosti študija v tujini. Letos dodiplomske in podiplomske študijske programe predstavljajo naslednje sodelujoče države: Slovenija, Avstrija, Kanada, Ciper, Francija, Grčija, Izrael, Malta, Nova Zelandija, Poljska, Slovaška, Španija, Švica in ZDA. “Izobraževanje in kariera” bo letos ponudilo interaktivno platformo za mednarodno izobraževanje, kjer se bo moč seznaniti s strokovnimi tečaji, predstavitvami predavanj, izkušnjami in tako naprej. 2TM bo predstavil svoje storitve za diplomante na razstavnem prostoru “Izobraževanje v tujini”, na stojnici “Slovenija”.
 • Število obiskovalcev tega sejma se giblje okrog 18 tisoč.
 • Naslov: Rusija, Moskva, st. m “China Town”, ul. Ilyinka, 4, Gostinij dvor.
 • Kharkov, Ukrajina. 9.-11.11.2017 Zadnjih sedem let je sejem “Izobraževanje na področju Slobozhanshshine in študij v tujini” odpira vrata obiskovalcem dvakrat letno. Razstava je postala tradicionalno koristen dogodek za udeležence in njihove starše. Tu dobijo popolne informacije o izobraževanju v Ukrajini in tujini, se seznanijo z izobraževalnimi ustanovami in izobraževalnimi agencijami. Po mnenju organizatorjev sejem običajno obišče približno 5000 prebivalcev Harkova in drugih obiskovalcev. Preteklih sejmov “Izobraževanje v Slobozhanshchini in usposabljanje v tujini” so se udeležile izobraževalne ustanove, založbe, bančne ustanove, predstavništva in drugi udeleženci iz Slovenije, Avstrije, Nemčije, Grčije, Izraela, Španije, Cipra, Malezija, Poljske, Rusije, Slovaške, Turčije , Ukrajino, Francijo, Češko, Švico in drugih državami. Dogodek poteka s pomočjo Regionalne državne uprave in Harkovskega mestnega sveta.
 • Naslov: Ukrajina, Harkov, st. m. “Dvorec sporta” pr. Petra Grigorenko, 2 (prej Marshal Zhukov), Dvorec sporta.
 • Ta največji mednarodni turistični sejem v Rusiji, bo leta 2018 bo praznoval svojo 25. obletnico. Je dokazano najmočnejša platforma za poslovno komuniciranje, predvsem za turistično industrijo oz. strokovnjake s tega področja. Dogodek ne pritegne le predstavnikov turistične industrije iz Rusije, temveč iz vsega sveta. Sejem se razteza v kar 7 razstavnih dvoranah in paviljonih, kjer so zastopane države Evrope in Sredozemlja, Afrike, Azije, Amerike in Bližnjega vzhoda. Predstavniki turističnih podjetij, hotelskih storitev, letalskih in transportnih podjetij, izletniških zavodov in izobraževalnih podjetij se predstavljajo na nacionalnih stojnicah držav in regij. Leta 2017 je MITT obiskalo 23 tisoč obiskovalcev iz 79 ruskih regij in 89 tujih držav.
 • Naslov: Rusija, Moskva, st. m. “Krasnoselskaya”, st. Verhnyanya Krasnoselskaya, 3, stavba 2, sejemski prostor Ekspocentr

«Sankt Peterburški izobraževalni forum 2017» bo potekal na razstavišču Lenexpo dva dni. Letos se bo odvijal v okviru Tedna znanosti in poklicnega izobraževanja v Sankt Peterburgu.
Na enem mestu bodo zastopane izobraževalne ustanove, poklicne šole, predstavniki izobraževalnih ustanov iz tujine ter tudi Centri dodatnega strokovnega izobraževanja.
Na oddelku “Izobraževanje v tujini in tuji jeziki” imate priložnost za posvet s predstavniki tujih izobraževalnih ustanov, nacionalnih uradov, izobraževalnih agencij v tujini in tujih jezikovnih šol.
V okviru foruma je odprt tudi sejem prostih delovnih mest. Predstavitev oz. razstava “Sankt Peterburg – mesto znanosti in inovacij” bo odprta za vse prisotne.

 • Cilj razstavnega sejma Putokazi je promocija izobraževalnih ustanov. Na razstavi v Novem Sadu bodo bodoče študente obveščali o različnih možnostih usposabljanja v Srbiji in tujini. Lani so se sejma udeležili predstavniki več kot 300 izobraževalnih ustanov. Marca prihodnje leto bo na sejmu prisoten tudi 2TM in predstavil izobraževalne programe in institucije v Sloveniji.
 • Točen naslov in datum še ni popolnoma določen.

Spoštovani,

vabimo vas na turistični sejem MITT 2018, ki bo marca 2018 potekal v Moskvi.

Običajno se sejma poleg obiskovalcev udeležijo predstavniki hotelov, turističnih agencij, restavracij, vodje in študentje šol ter fakultet turizma, velnesa, managementa, gostinstva idr. iz vseh ruskih regij.

Na sejmu MITT 2017, ki je bil marca 2017 v Moskvi, se je predstavilo 1624 podjetij iz 182 držav. Ogledalo si ga je 23 000 obiskovalcev. Dodatne statistične podatke o sejmu si lahko ogledate na uradni spletni strani.

””

mitt-moscow-450x200

””

Menimo, da bi bilo na omenjenem sejmu priporočljivo, da predstavite vašo učno ustanovo ter izobraževanje v Sloveniji, tečaje zvišanja poklicne kvalifikacije za vodje, kuharje, vodje prodaje, velnes programov in drugih strokovnjakov, ki so iskani v ruski turistični panogi.

Na sejem bomo dodatno povabili direktorje moskovskih hotelov, restavracij, turističnih agencij, vodje turističnih organizacij, organizacij ki so odgovorne za javno prehrano, vodje velnesov ter odgovornih v upravi.

Sejemske razstavne prostore našim partnerjem nudimo brezplačno. Stroški imate le s prevozom, reklamni materiali ter bivanjem v Moskvi.

V okviru sejma lahko pripravite polurno predstavitev (seminar ali delavnico).

Prosimo vas, da nam sporočite, s katerimi podjetji ali fakultetami bi se želeli sestati, da omo dogovorili sestanek.

 

S spoštovanjem!

direktorica 2TM

Tatiana Meleshkova

E-mail: lj@2tm.si

STOPITE V STIK Z NAMI:


Politika zaščite osebnih podatkov

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

х
Dobi nasvet

STOPITE V STIK Z NAMI:Politika zaščite osebnih podatkov

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

x
Pošljite povezavo do e-poštex

STOPITE V STIK Z NAMI

in prejmite brezplačno posvetovanje s strokovnjakomPolitika zaščite osebnih podatkov

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

X
Pridobite brezplačno posvetovanje

STOPITE V STIK Z NAMI:Politika zaščite osebnih podatkov

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

Nastavitev te zastavice je obvezna za pošiljanje sporočila!

х