Саем “Study abroad. Fair 2019. ”, Белград, Србија, 26 октомври 2019 година

Во сабота на 26 октомври  2019 година, тимот на компанијата 2TM ќе земе учество на саемот “Study Abroad Fair 2019” во организација на Центарот за образование во странство Ино Едукација во Белград, Србија. Посетете не помеѓу 12:00 и 18:00 часот во хотел Хилтон.

Добредојдени сте!