Саем “Study abroad. Fair 2019. ”, Нови Сад, Србија, 27 октомври 2019 година

Во недела на 27 октомври 2019 година, тимот на компанијата 2TM ќе земе учество на саемот “Study Abroad Fair 2019” во организација на Центарот за образование во странство Ино Едукација во Нови Сад, Србија. Посетете не помеѓу 12:00 и 18:00 часот во хотел Шератон.

Добредојдени сте!