Seminar 2ТМ v Petrozavodsku

Ko smo mladi, se nam zdi, da je razmišljanje o tem, kateri poklic bomo opravljali, še daleč. Ko pa je nujno potrebno sprejeti odgovorno odločitev, pogosto občutimo, kot da je za izbiro že prepozno.

Pomembno je otroka opazovati med odraščanjem, da ga lahko usmerite na tisto področje oziroma v tiste dejavnosti, kjer se bo dobro počutil. Da ne bi le opravljal svojega najljubšega poklica, ampak imel tudi priložnost v prihodnosti dobro zaslužiti.

Informiranje dijaka o potrebi po visoki izobrazbi ni enostavno. Seminar 2TM, ki je potekal v Petrozavodsku v sodelovanju z jezikovno šolo “Iniciativa”, je ponudil dobro priložnost, da bodoče študente in njihove starše vnaprej seznanimo s kakovostnim evropskim izobraževanjem.

Udeleženci seminarja, so z zanimanjem prisluhnili našim sodelavcem. Po glavnem predstavitvenem delu so bila, kot je to v navadi, na vrsti vprašanja. V toplem in prijateljskem vzdušju okrogle mize smo hoteli pokazati prebivalcem ruskih regij, da se je izobraževati v Evropi lažje, kot se zdi na prvi pogled.

© 2TM d.o.o.