Slavnostna podelitev diplom na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru

Nova generacija 21 diplomantov in magistrov brežiške Fakultete za turizem Univerze v Mariboru je v petek, 6. aprila 2018, prejela diplomske listine na slovesni podelitvi diplom. Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru je letos dobila tretjo generacijo 21 diplomantov visokošolskega strokovnega, univerzitetnega in magistrskega študijskega programa Turizem. V spremstvu staršev, sorodnikov in prijateljev so se udeležili prireditve, ki je potekala v Viteški dvorani brežiškega gradu. Diplomske listine jim je izročil dekan Fakultete za turizem UM izr. prof. dr. Boštjan Brumen.

Kot slavnostni govornik je diplomante nagovoril g. Matej Knaus, predsednik Združenja turističnih agencij Slovenije, ki je tudi član strateškega sveta Fakultete za turizem UM. Dogodka sta se udeležila tudi prof. dr. Marko Jesenšek, prorektor za dislocirane članice Univerze v Mariboru, in župan občine Brežice g. Ivan Molan.

Program prireditve sta povezovala asist. Nejc Pozvek ter asist. Tomi Špindler, s svojim nastopom pa je dogodek obogatila Vokalna skupina Aria.

Vir: um.si