Среќни Велигденски празници!

Честит Велигден на сите припадници на католичката вероисповед!

Photo: @jcomp

2ТМ ви посакува овој христијански празник да го поминете во добро здравје, благосостојба и среќа, спорелувајќи љубов и топлина со вашите најблиски!