Strokovnjaki 2ТМ se že pripravljajo na sejem »Obzorja izobraževanja«

Dvakrat letno – spomladi in jeseni – v Sankt Petersburgu že tradicionalno poteka izobraževalni sejem »Obzorja izobraževanja«. Gre za karierni dogodek, ki pomaga bodočim študentom, da se med pestro izbiro študijskih programov, ki jih danes ponujajo domače in tuje izobraževalne ustanove, pravilno odločijo za svoj poklic.

Obisk tovrstnih sejmov obiskovalcem ponuja možnost, da v enem dnevu in na enem mestu obiščejo številne izkušene in ugledne izobraževalne ustanove in izobraževalne agencije. Na ta način se lahko seznanijo z različnimi izobraževalnimi možnostmi ter od podjetij, ki zastopajo izobraževalne ustanove, dobijo odgovore na vsa pereča vprašanja. To je še posebej priročno, kadar gre za tuje izobraževalne ustanove, s katerimi je zaradi oddaljenosti težje vzpostaviti neposreden stik.

Ekipa 2TM se bo tudi tokrat udeležila sejma »Obzorja izobraževanja«, kjer bo obiskovalcem z veseljem predstavila možnosti izobraževanja v Sloveniji ter jih seznanila s številnimi študentskimi ugodnostmi, ki jih uživajo študentje v Sloveniji.

Tradicionalni 25. sejem »Obzorja izobraževanja« bo potekal 17. oktobra 2019, med 11. in 17. uro, v kongresnem centru »Vasilievskii« (Mihajlovska dvorana).

Vljudno vabljeni!