Студентите од Колеџот за средно стручно образование од областа на козметиката и велнесот од Љубљана овозможуваат бесплатни козметички услуги

Во четвртокот, на 23-ти јануари 2020 година, беше објавено за скоро 400 приеми за обезбедување на бесплатни козметичеки услуги на студентите од Колеџот за средно стручно образование од областа на козметиката и велнесот од Љубљана во рамките на отворената програма за работа со клиенти.

Помеѓу понудените услуги имаше и маникир, педикир, депилација. Сите коишто не успеале да се запишат за прием, можат да го направат истото до 06-ти февруари 2020 година.

Извор: facebook.com