Студентите од Колеџот за стручно образование од областа на велнесот, хопиталити индустријата и туризмот земаа учество на изложбата „Природата е здравје“

Студентите од студиската програма „Велнес“ од Колеџот за стручно образование од областа на велнесот, хоспиталити индустријата и туризмот, Блед, земаа учество на изложбата „Природата е здравје“.

Изложбата се одржа во просториите на Стопанскиот изложбен простор во Љубљана. Студентите им ја претставија на присутните својата образовна установа. Тие им раскажаа на посетителите за улогата и позитивното влијание на тибетските музички здели, а исто така и за релаксирачката масажа.

Извор: vgs-bled.si