Študentje in diplomanti Univerze v Mariboru sodelujejo z mestnimi podjetji pa se strokovno zaposlujejo

V podjetjih Eforma d.o.o. in Štajerski Inženiring d.o.o se zadnje čase soočajo s povečanim obsegom dela, zato so se odločili, da okrepita kolektiv.

Eforma d.o.o. je inovativni regionalni gradbeni sistem, ki povezuje izvajalce z investitorji. Deluje v Avstriji, Sloveniji, na Hrvaškem in Srbiji ter sodeluje z več kot 17.000 podjetji. Ekipo sestavlja interdisciplinaren tim arhitektov, gradbenikov in računalniških strokovnjakov, ki s svojim znanjem združuje gradbeno in IT področje. Išče motivirane posameznike, ki bi pomagali pri vsakodnevnih nalogah in tudi razvoju inovacij na platformi. Nudi možnost študentskega dela, redne zaposlitve in napredovanja.

Štajerski Inženiring d.o.o išče študentov gradbeništva zaključnih letnikov z dobrim znanjem Autocad-a in Microsoft Office. Obseg dela zajema projektiranje infrastrukturnih objektov (rekonstrukcije cest, pločniki, kolesarske povezave…), zunanje ureditve (komunalne ureditve, prometne ureditve, cestni priključki…) ter izdelavo ostale projektne dokumentacije. Gre za delo preko študentske napotnice za časovno obdobje vsaj 2-3 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pričetek z delom je predviden za začetek februarja. Pri študentih se išče predvsem motiviranost za delo, fleksibilnost ter želja po učenju.

Viri: fgpa.um.sifgpa.um.si