Študentje pripravljali projekt za Zavetišče Ljubljana

Študentje so pri predmetu Kreativno sporočanje pripravljali poslovni fundraising projekt za Zavetišče Ljubljana.

»Kaj še čakaš? Gremo!« je naslov zmagovalne timske naloge tretjega tedna izvedbe predmeta Kreativno sporočanje. Napisali so jo študenti Miha Žnidar, Marjana Šinigoj, Katarina Trstenjak, Jasmina Urankar Češnjevar, Peter Velkavrh in Klara Zupančič, mentorirala je Tamara Repič.

»Kako je Simona našla tri mačke in ljubezen« pa je naslov zmagovalne timske naloge drugega tedna, ki so jo zasnovali Boštjan Amon, Ana Bajuk, Marjetka Biderman, Božena Blanuša, Ines Bosnić in Ana Marija Bura, mentorirala je Valerija Gašparič.

Tokratni sponzor Kreativnega sporočanja je bilo Zavetišče Ljubljana, namen pa kreativno pripraviti in oglaševati fund raising projekt za to največjo institucijo za oskrbo zapuščenih domačih hišnih živali.

Nosilka predmeta Kreativno sporočanje dr. Mateja Mahnič meni, da je sodelovanje s pokrovitelji nujen del izobraževalnega procesa, saj dviguje raven motiviranosti in angažiranosti študentov. Teorija se tako prepleta s praktičnimi znanji, na koncu pa vedno sledi še nagrada za zmagovalne time.

Vir: fakulteta.doba.si