Tekmovanje nacionalnega investicijskega bančništva NIBC

S koncem julija se odpirajo prijave za 10. tekmovanje nacionalnega investicijskega bančništva (National Investment Banking Competition).

Nacionalno investicijsko bančništvo (NIBC) je največje tekmovanje na področju investicijskega bančništva na svetu s podporo akademske skupnosti in številnih mednarodnih bank. NIBC je leta 2009 ustanovila skupina strokovnjakov, da bi študentom iz celega sveta omogočila razvijati svoje znanje na področju bančništva ter ga deliti z vodilnimi v industriji.

Tekmovanje vključuje:

  1. več kot 1.600 tekmovalcev iz 100 šol; vključno z Wharton, Stanford, Yale, Western, Queens, McGill, Oxford, Cambridge in Univerze Hongkong,
  2. študijske primere, ki so jih oblikovali strokovnjaki za investicijsko bančništvo na podlagi trenutnih tem in so jih vodili direktorji ameriških in kanadskih bank,
  3. dostop do preteklih primerov, modelov in predlog, namenjenih povečanju kakovosti in pristnosti tekmovanja,
  4. sodelovanje s ključnimi predstavniki sponzorskih bank (podpredsednikom investicijskega bančništva v JP Morgan in globalnim vodjem investicijskega bančništva na trgih kapitala RBC).

Odprtje prijav: 31. julij 2018

Predčasne prijave: 31. julij – 15. avgust 2018 (15% popust)

Prvi krog: jesen 2018

Končni krog: pomlad 2019

Ekipe (2-4 člani), ki se prijavijo do 15. avgusta 2018, prejmejo 15-odstotno znižanje kotizacije za registracijo, ki znaša 140 evrov na ekipo. Tekmovalci znotraj ekipe morajo biti v času registracije vpisani kot dodiplomski ali podiplomski študenti.

Za dodatne informacije obiščete informativni list, pregled tekmovanjaFB  in spletno stran.

Vir: efnet.si