Тимот од компанијата 2TM ќе биде во Осјек, Сомбор и Суботица

Тимот од компанијата 2TM ќе ги посети Осјек, Сомбор и Суботица во Република Србија во периодот помеѓу 19-ти и 22-ри ноември 2019 година, каде што ќе одржи презентации и советување. Тие на учениците од средните училишта кои што наскоро ќе матурираат ќе им ги претстават предностите на студирањето во Република Словенија, ќе одговараат на прашања за роковите и постапките за запишување, условите за запишување, изборот на студиски програми и општи прашања за студентскиот живот во Република Словенија.

Не ја пропуштајте оваа одлична можност и информирајте се од прва рака за студирањето во Република Словенија!

Поради големиот интерес за индивидуални консултации задолжителна е резервација преку порака на нашата Facebook страна Студирај во Словенија.